0 comentaris
23:33
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
De Vins, cuina de producte sota la direcció de Francisco Requena
  
Al restaurant De Vins, del carrer Méndez Núñez, de Tarragona, a dos passos de la Rambla Nova, va reobrir les seves portes, l’any passat, amb una nova direcció. El conegut restaurador i gran professional de la gastronomia, Francisco Requena, que durant molts anys va dirigir amb total encert el Fortí de la Reina, es va fer càrrec d’aquest petit establiment, al cor de la ciutat, per oferir cuina de producte.

El menjador és estret i allargat, només per 25 places i en aquesta nova etapa es va redecorar parcialment. Entrant, a la dreta queda la barra, sobre la qual hi penjent una bona col•lecció de pernils ibèrics. Darrere, unes pissarres mostren l’oferta culinària del dia. A la barra, unes 10 persones hi poden degustar els “pinxos” A l‘esquerre, les taules. I al fons, la cuina sota la batuta del xef Carles Trillo, que anteriorment havia també treballat al Fortí de la Reina.

La carta s’estructura en quatre parts: La primera són les delicatessen, anxoves del Cantàbric amb una llesca de pa amb tomàquet, 6,50; croquetes de bacallà casolanes, 3,80; micuit d’ànec amb melmelada de taronja, reducció PX i escates de sal, 7,90; millfulls de pop amb patata al caliu i pebrots escalivats, 7,25...
La segona part és una selecció d’ibèrics de gla i formatges artesans amb codonyat, que inclou cecina de la valls de l’Esla (entre 13,50 i 19,65).
La tercera són el plats de carta, on hi trobem risotto de ceps amb aroma de tòfona i parmesà, 12,50; llom de bacallà dessalat fregit amb tomàquet natural i pebrots verds, 17,85; ànec de corral confitat amb salsa de Porto i fruites del bosc, 14,60; ventresca de bonítol del nord amb pebrots del Piquillo, 14,30.
Finalment, les postres, amb soufflé de xocolata amb crema anglesa i gelat de llet d’ametlla; piràmide de torró amb gelat de iogurt búlgar i groselles, 6,35; amanida de fruites naturals amb gelat de cactuc, 6,75, entre d’altres.

És un tipus de cuina que fuig de les sofisticacions, de les elaboracions carregades, simple, que parteix del bon producte que no disfressa. Cuina sempre apetitosa que no cansa mai, feta per un mestre dels fogons, que té llarga experiència.

La carta de vins té un total d’unes 70 referències de vins de diferents denominacions d’origen, que s’ofereixen per copes o en botella.
De Vins en aquesta nova etapa, sota el veterà Francisco Requena i basada en la qualitat i la excel•lència de la matèria prima, fa un balanç molt positiu dels primers mesos de singladura. Tota una referència de bona cuina al centre de la capital tarragonina.

Direcció: Méndez Núñez, 10. (43004) Tarragona. Tel.: 977 23 00 20. Tanca diumenge. Horari, de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Targetes de crèdit: Amex, Master Card i Visa. E-mail: info@devins.es Web: www.devins.es
Fèlix Llovell - 14/03/2009 - 23:33h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.