Blanc de Blancs de Rogelio i Montse, cuina mediterrània a Amposta
  
Trenta i set anys d'experiència en hosteleria, passant per tots els llocs relacionats amb l'ofici, començant de cambrer en terrassa,curset del seaf-ppo de cambrer, bar i sala, cócktels i en cuina des dels 15 anys com aprenent i agafant experiència al costat de cuiners de tota la geografia espanyola, avalen la bona feina del xef Rogelio Adell.
Ara fa poc més d’un any, després de treballar como cuiner per hotels i restaurants com hotel Blau, hotel restaurant Miami, Club Nàutic de Sant Carles de la Ràpita, decideix obrir el seu propi restaurant a Amposta, amb el suport de la seva dona, Montse Sánchez.

Així neix del Blanc de Blancs de Rogelio i Montse, avui per avui la millor oferta gastronòmic de la capital del Montsià.
Ofereixen cuina mediterrània, senzilla, familiar. Entre les especialitats cal esmentar el carpaccio d’escarxofa amb ibèric i llagostins, 14,50; vieira farcida i gratinada, 9,00; tartar de salmó o de bacallà, 14,00; arròs caldós amb galeres i carxofes, 15,00; arròs Blanc de Blancs, 18,00; suquets de peix, 35,50; caldereta de llagosta, s/m.; i, com a postres, tiramisú, 5,00; menjar blanc, 4,75...

A la carta hi ha un menú per a 19,00 euros i un menú degustació per a 32,00 euros. El celler guarda un centenar de referències, de les quals 15 són internacionals; en té cura del cellerer Roque Vicente.
També inclouen en l’oferta, demanats amb antelació plats per a persones celíaques, espai wifi per si s'organitza alguna reunió d'empreses, i per als que hi van amb nens tenen canviador de nens petits.

La decoració, a càrrec de l'empresa “Estudi Calsina + Garcia associats” és vanguardista, molt singular i curiosa. L'espai del restaurant està dividit en tres sales (una per a fumadors), amb ambientacions diferents i un pati interior que atorga llum a l'entorn; la capacitat total és per a unes 65 persones; després d'estudiar la personalitat d’en Rogelio i la Montse i la seva manera de treballar en cuina , aquest grup de dissenyadors va adaptar l'espai per a fer-lo funcional, modern i que pogués transmetre el que ells son, que també es recull en el nom de: Blanc de Blancs de Rogelio i Montse.

Direcció: Carrer Canàries, 14-16. 43870 Amposta. Tel.: 977 70 27 59. Fax: 977 70 27 59. Horari, de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,300.
Tanca dimecres nit. Diners, Master Card, 6000 i Visa. Serveis: aire condicionat. E-mail: rogelioimontse@larapita.com
Web: www.restaurantblancdeblancs.com
Fèlix Llovell - 08/02/2009 - 22:59h
cristina
29/04/2010
19:24
el proxim dia 12 de juny el restaurant blanc de blancs fan una trobada d´intercambi de xapes de cava i si hos quedeu a
dinar os regalen una pirula del restaurant

US ESPEREM A TOTS ELS XAPISTES
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.