Foto-denúncia: 'Perill: motos a la vorera'
  
Un lector de TT ens ha fet arribar aquestes fotografies presses a la vorera de la Rambla Vella entre Sant Francesc i Comte de Rius, acompanyades del següent text:

“En aquest lloc les motos hi circulen i hi aparquen lliurement.
I com que es tracta d'una vorera molt transitada per vianants, aquests han de torejar perillosament les motos en moviment i també sortejar-les dificultosament per accedir als contenidors quan les troben aparcades davant.

La Guàrdia Urbana ha fet alguna actuació, que ha estat del tot insuficient, com es pot comprovar qualsevol dia passant per allí. I als particulars tampoc els pertoca anar presentant denuncies contínuament”.
Redacció TT - 25/11/2014 - 11:41h
Joan
28/11/2014
13:44
Por a deixar la moto? De què?
En aquests aparcaments d'August i Assalt hi desenes de motos diàriament: ¿Son suïcides els seus conductors?
Per a més detalls, n'hi ha una, amb matrícula d'Andorra, que hi porta mesos i està igual que el primer dia.
New Xavi TGN a Joan
28/11/2014
12:41
Joan: entenc i de debò que recolzo el que com a veí i afectat estiguis a sobre d'aquest tema. T'animo a no desistir doncs com he repetit molts cops, a Tgn. el que més falla és el ciutadà que no fa això que tu estàs fent!
PERÒ: has de mirar de ser serè i tan objectiu com puguis, o et perdràs per excessos i precipitacions (t'ho dic perquè ho he patit) com ara esperar que qualsevol conductor de moto deixi 'alegrement' el seu vehicle, molts cops més que això, joguina i afició, en els carrils-moto SUÏCIDES que s'han creat en carrers com Assalt o August.
Tot motorista evitarà tant com pugui aquests espais, on fa por deixar la moto, creu-me. I no els pots culpar a ells, en aquest aspecte. Salut!
Joan
28/11/2014
11:55
Caps de setmana? Ara mateix, divendres 28/11/14 a les 11h 50min hi ha 26 motos a sobre d'aquesta vorera mentre a C/ August i C/ Assalt hi ha metres i metres d'espai d'aparcament disponible.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.