CIU alerta de l'alta perillositat de les tanques de les obres de Ca l'Ardiaca
  
El Grup Municipal de Convergència i Unió alerta de la perillositat que suposen les tanques col•locades al voltant de la façana de Ca l’Ardiaca, al Pla de la Seu. Segons el regidor de CiU, Xavier Quintana, el tancament està fet amb planxes de ferro tallades sense cura i doblegades a martellades per donar-los forma però sense estar llimades ni soldades entre elles.

Aquests dies de Santa Tecla, aquesta zona del Pla s’omple de tarragonins i de turistes (el moment clau de l’entrada del Braç de Santa Tecla). CiU està especialment preocupada pels nens que juguin a la zona o pugin sobre els blocs de formigó on hi ha les tanques, poden fer-se molt mal amb el tancat perquè pot ocasionar ferides greus amb el mínim contacte.

Les planxes doblegades estan a menys d’un metre del terra i es poden veure per tot el recorregut del tancament. Per als més petits, la dimensió de les tanques de metall, el seu gruix i el lamentable acabat que tenen, poden convertir-se en una veritable guillotina per les mans i els peus.

Les imatges realitzades per CiU posen de manifest l’alta perillositat del tancament i obliguen a solucionar el problema quan abans. Per aquest motiu, aquesta formació insta a l’equip de govern a cercar les mesures que permetin garantir la seguretat a tot el perímetre de Ca l’Ardiaca ja sigui fent-ho de manera subsidiària o exigint les solucions urgents a la propietat de l’immoble o als promotors de l’obra.
Redacció TT - 15/09/2014 - 19:10h
no faran res
17/09/2014
22:25
Avui he anat a veure aquesta tanca, es vergonyos, algú pendrà mal, la responsable de llicencies no fara res?
je je
16/09/2014
21:41
Jordi Ferré el Cívic .je je,molt bona i la regidora de festes es la seva amiga? pobret aquet nanu no te remeit,està anclat en el passat
Comentari eliminat
16/09/2014
21:27
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.