Foto-denúncia: 'Continua el desgavell a la Part Alta'
  
El lector de TT i president de l’AV Catedral, Jordi Ferré, ens ha fet arribar aquestes fotografies acompanyades del següent text:

“Es tracta de fotos d'aquestes festes de Sant Magí del carrer Sant Llorenç d’una pintada a terra marcant un escenari. És cert que a la Part Alta és des de fa uns anys el barri en el qual, per les seves circumstàncies tant històriques i socials com urbanístiques, els carrers, places i moltes cases no estan en el millor estat de manteniment i conservació. També d'un temps ençà l'incivisme i brutícia a la via pública és gairebé vergonyant, per la proliferació de bars i restaurants, i per descomptat, les autoritats competents han de millorar molt la seva actuació al respecte. Aquest carrer, estem observant les inquietuds dels veïns per culpa d'un local d'oci, al seu inquilí posa una terrassa sense els respectius permisos passant olímpicament de les queixes i el malestar dels veïns, més algunes vegades talla el carrer per muntar el seu xiringuito bananer. El barri cada dia està Pitjor que abans, perquè cada vegada tanquen més botigues necessàries i s'obren més bars innecessaris, ocupant ja tota la via pública. On és el vostre cinisme? I el dels restauradors? Respecten la contaminació acústica?Respecten als vehicles de emergències?. Ocupen espais sense permisos com cartells anuncis de paelles, Pissarres, testos, etc.

Vostès han permès que cadascun d'aquests senyors s'hagi muntat la seva parcel.leta Si vostès, "Polítics", esteu donat màniga ampla per tal que cadascú faci el que li vingui de gust, Doneu peu a que ho fem tots. Torno a recordar que a mi personalment per una pintada i que la G.U. me imputava una altra que jo no havia fet, 200 euros de multa i dos dies d'arrest domiciliari. En canvi com segur que el de la pintada ha de ser del mateix gremi del regim d'esquerres "ROJILLO" aquí no passa res, que paguin els ciutadans Tarragonins,que són rucs i submisos !!Salut!!”.
Redacció TT - 19/08/2014 - 21:16h
tinta esborrable
27/08/2014
11:13
Almenys ho hagués escrit amb tinta d'aquesta que posen als tiquets de compra, que desapareix.
Jordi Ferré
26/08/2014
14:09
Al vei de la Part Alta: Decirte que gracias por pensar en mi, ademas tienes parte de razón sobre mi y luego vete a cascarla que seguro que es lo único que sabes hacer para ganarte los garbanzos. Escribo en Español porque me da la gana que seguro es lo que me enseñaron los de tu casta!!.Salut!!
vei de la Part alta
25/08/2014
19:57
Aquet noi no es prou grandet per dir aquestes rucades!!! Fara aquestes amenaçes ,la brossa de ficar_la devant de la porta del Ajuntament no es va fer i mes ruacades !!!representa algu aquest noi !!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.