Foto–denúncia: 'Estat d'abandonament'
  
El lector de TT i president de l’AV Catedral, Jordi Ferré, ens ha fet arribar aquestes fotografies acompanyades del següent text:

“Cada dia anem de mal en pitjor a la zona ponent del Casc Antic de Tarragona . Com veieu a les fotos aquest és el Carrer ARCO de TODA cantonada Baixada del Roser.

Sembla que l'Ajuntament i els diaris de paper es miren el melic ja que no volen treure la veritat d’un Patrimoni de la Humanitat brut i abandonat, on cada dia ens venen en aquesta ciutat motos sense bugies, amb això vull dir que denuncio la presència d’animals de dues potes fent servir aquests racons com a urinari públic.

La majoria sabem el perquè d'aquests pixats i cagades que es fan cada dia. Això no pot seguir en les condicions que es troba, inclòs el perill de les façanes i un llarg balcó amb tendència a caure i haver-hi una desgràcia, i on no hi ha sortida, i és plena de runa barrejada amb els orins dels que surten del lloc feliç, així com pals de la llum al mig del carrer ocupant espai públic.

Torno a repetir que els polítics haurien de tenir una mena de carnet per punts i a les electorals haurien de poder romandre o no, segons la puntuació i en funció de les actuacions que porten o no a terme i que afecten al ciutadà i al Patrimoni. Amb aquesta mesura potser farien cas dels advertiments que fan les persones que coneixen la realitat d'un barri que va pel camí tercermundista ...”
Redacció TT - 01/02/2014 - 10:19h
anonimo
04/02/2014
14:46
Ferré.Los diarios como el diario de Tarragona te tendrian que contratar,seguro que el diario ganaria mas dinero con noticias de una Tarragona,muerta,sucia e insegura y los que queremos ver la realidad de una ciudad y no ver como no sacan las ruinas de unos edificios,de unas calles sucias y de un Casco Antiguo donde ahora actualmente hay mas ocupas que en los barrios.
Javier
04/02/2014
13:39
Vamos que no me digan a mi que prefieren ver como se derrumban esas casas, cuando hay miles de personas y familias queriendo tener una techo y una vida digna. Increible pero reál.
ANONIMO
03/02/2014
17:01
TARRAGONA PATRIMONIO DE LA SUCIEDAD,INSEGURIDAD Y DE VIVIDORES DE LOS IMPUESTOS DEL PUEBLO.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.