Foto-denúncia: 'Catifa d'excrements de coloms'
  
El lector de TT, Carlos Masó, ens ha fet arribar aquesta fotografia acompanyada del següent text:

"Aquest és l’estat de brutícia en què es troba l’entrada de la nova Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona, al costat de la Plaça dels Infants. Cada dia ens trobem amb una catifa d’excrements de coloms i estornells. Els alumnes i residents de la Part Baixa de Tarragona agrairíem si l’ajuntament pot acabar definitivament amb aquesta plaga d’animals. Gràcies.”
Redacció TT - 06/11/2013 - 13:36h
LadyCity
08/11/2013
10:12
A Tarragona, el problema dels coloms hi és i hi serà sempre gràcies al Port que els hi subministra tot el menjar que necessiten i a gent que, assentada a un banc, els dóna la resta de menjar que no aconsegueixen al port.
Ja n'hi ha de mesures, però resulten insuficients en aquests moments perquè privadament no se'n posen més.
És una cotxinada (com està TOTA Tarragona tant per coloms, com per brossa, com en estat de carrers...), això no es pot discutir, però és tant culpa de l'Ajuntament, com d'entitats privades, com de l'incivisme de molts particulars.
Manelic
07/11/2013
13:31
És fastigós. No només esta bruta l'entrada de la EOI si no que a més a més fa una pudor insoportable. L'altre dia el noi que neteja totes aquestes cagarades havia de portar una mascareta perquè sinó s'hagués desmaiat de la pudor. A part desconec si fins i tot aquestes olors poden ser perjudicals per a la salut.

Pensa fer alguan cosa l'ajuntament amb aquesta plaga?? Només són SMART per algunes coses?? Haurien d'enviar a totes els regidors sociates a fer un curs d'anglès a la EOI perquè sàpiguen el que vol dir SMART.
Part Baixa
07/11/2013
10:44
Per cert i, d'altra banda, l'ajuntment no va avançar uns diners per la construcció de l'EOI? Per qué no diu res en contra de l'ocupació de de la tercera planta per part de la Generalitat? A cas els diners els van proporcionar per aquesta finalitat? Oi que no?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.