Foto-denúncia: 'Vergonya d'Estació!'
  
foto-2
foto-1
foto-3
Un lector de TT, ens ha fet arribar aquestes fotografies acompanyades del següent text:

"Atès que tenen la seva notícia com a portada d'una de les majors injustícies a la nostra ciutat (única capital catalana sense AVE a la ciutat) els hi diré el següent:

- Que he estat usuari per 15 anys del trajecte TGN-BCN: Aquest ha anat a pitjor, ara triga 1h 20 minuts més que fa 10 anys i costa un 50% més. Vergonya numero 1.

Que haig d'anar al "Camp de Ningú" amb unes comunicacions horroroses a agafar el tren i gastar-me 2 vegades més el preu dels regionals. Vergonya numero 2.

I com a títol d'exemple, els hi relataré uns fets:

El dia 1 de Gener, a les 19h del vespre, aquesta era la situació a l’estació de Tarragona ciutat (fotos). En resum, les 2 maquines espatllades (foto 1), una persona nomes a la guixeta de regionals, una cua que arribava al carrer (foto 2) i mentrestant a la guixeta de llarga distància (foto 3) hi havia 2 empleats de Renfe mirant l'espectacle de la guixeta del costat, en que hi havia només 1 persona atenent. INDIGNANT.

Aquell dia 1 de Gener, el tren a Barcelona (per variar) va arribar amb 20 minuts de retard i va trigar en fer el trajecte 1h 20 minuts (davant de només 1 hora de fa 10 anys).

HEM DE FER ALGUNA COSA. ENS HEM DE MANIFESTAR A L’ESTACIÓ DE TARRAGONA".
Documentació addicional
Redacció TT - 03/01/2013 - 00:24h
el futur recordarà
06/01/2013
23:04
Hi havia una vegada que els trens pasaven per Tarragona.
JG-S
04/01/2013
11:23
El tema de l'estació de la ciutat és lamentable. Viatjo gairebé cada dia a Bcn i, amb estadístiques pròpies a la mà, el 96% dels dies el tren arrriba amb retard. Fa uns mesos van maquillar l'estació però fou una xapusa (vam estar mesos sense poder utilizar els serveis públics...). Els trens continuen sent dels anys 80, amb poques places i amb greus problemes d'aillament tèrmic.
Com es nota que el nostre alcalde no els utilitza mai, no cal que amenaci tant a renfe i a adif si després no farà res...
TGN ciutat aillada, amb l'estació de l'ave entre les oliveres i els garrofers...
queixes a Madrit
03/01/2013
21:56
Hi ha un web de la RENFE on es poden fer les queixes i seran més efectives, que si només les expliquem aquí. Recordo una vegada que la meva dona em va telefonar que estava aturada en un tren a l'estació de Sants i no sabien el que passava i quan engegarien cap a Tarragona. Em vaig posar en contacte per mitja del web amb RENFE i vaig demanar explicacions del que estava passant a Sants i que els viatgers no rebien cap notificació. A Madrit no sabien res del que passava a Sants i al cap de poc la dona em telefonava per dir-me que el tren ja estava en marxa.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.