Foto-denúncia: 'La neteja de la Part Alta de mal en pitjor'
  
El lector de TT, Jordi Ferré, i president de l’AVV Catedral a la Part Alta, ens ha fet arribar aquesta foto-denúncia, acompanyada del següent text:

"Més del mateix, aquestes fotos corresponen a la neteja de segons que carrers i el diminut cartell informatiu, que hem trobat aquest matí en algunes façanes...

Qui prendrà mesures urgents per aturar la manca de neteja i manteniment en aquests carrers que segur que aquests dies 24 i 31 es convertiran aquestes cantonades plenes de bosses d'escombraries, mobles i altres estris, si cada dia ens trobem amb bosses d'escombraries tirades pel terra, els seus entorns es converteixen en veritables illes de deixalles, taques d'oli i altres elements de mal veure? Senyors imaginin aquests dies! .

Si no fa gaire, denunciàvem la brutícia als carrers i en els entorns de les bosses inventades per algun astronauta funcionari, tècnic o polític, dir que, aquests dies comprovarem que el problema serà molt pitjor tant per part d'alguns veïns incívics com d’algun restaurador incívic o comerciant incívic

Denunciem també la marginació que hi ha en alguns carrers per aquesta manca de neteja i això es deu a la deixadesa de la nostre VILA i els seus peons.

La qualitat del servei de neteja i manteniment, no tots els carrers tenen el mateix mim i tracte com el Carrer Major, la Nau Plaça de la Font etc.

Ja que la neteja de l'aigua es fa amb mànega i a peu i als carrers Mediona , Misser sitges, Abat, Riudecols, que aquest carrer està plena de pixum humà i amb una pudor insuportable pestilent que quan passes et vénen ganes de vomitar. de manera que la neteja ha descendit notablement cada dia.

Acabo repetint que és lamentable la imatge que dóna l'Ajuntament de la deixadesa d'aquests carrers i cara als turistes sobre tot als Russos doneu un exemple tercermundista per deixar que es generin zones insalubres amb, bosses de residus al carrer, carrers sense escombrar, és una vergonya que allà on voltis es trobin bosses per terra.

Menys vendre fum senyors i pencar més pel benestar del ciutadà . Ja és el moment que s'apliquin sancions a tots, incloent als propietaris de negocis”.
Redacció TT - 23/12/2012 - 20:53h
Blas
28/12/2012
18:46
OS HE ESTADO ENGAÑANDO TODO ESTE TIEMPO. EN REALIDAD SOY DE EXTREMA IZQUIERDA, STALINISTA. PROMUSULMAN, INDEPENDENSITASTA CATALAN Y PROETARRA
VIVA YO Y LA MADRE QUE ME PARIO.
Al Capitán Trueno
28/12/2012
15:05
Y con las barreras que han puesto para poner comentarios....... No parece que quieran leer lo que dicen sus lectores.
Laura B.
27/12/2012
21:43
Les bosses de les deixalles aflorent per carrers, cantonades, carrerons, plaçes, sense control.Tenim normatives, lleis, sancions, però ningú que les apliqui, quin sentit té tota aquesta burocràcia, tota la propaganda del reciclatge, si el final tot va al mateix forat.Volen ampliar l'horari de les terrasses, augmenta el nombre de taules, però podran contrarestar els efectes negatius que això provoca?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.