Foto-denúncia: 'Mort d'un gat'
  
El lector de TT i president de l’AVV Catedral a la Part Alta, Jordi Ferré, ens ha fet arribar aquesta fotografia acompanyada del següent text:

“Faig aquesta denúncia perquè sóc amant dels animals i com jo molta gent. És lamentable el succés del que ha passat el dia d'avui a la tarda 4-12-2012 com un pitbull mata un gata embarassada d'una veïna a la Part Alta, la tinença de gossos de races catalogades com perilloses hauria d'estar reglamentada per llei com la tinença d'armes de foc.

Si un gos ataca, el seu propietari hauria de ser castigat per la llei.

Aquest pitbull camina solt al carrer quan hauria de sortir amb corretja i morrió. S'ha cridat a la guàrdia urbana i han pres nota sobre això esperem que no quedi en un esborrany i esperar que ara ataqui i mati un nen. Quan els crien agressius, ataquen qualsevol sigui gat, sigui nen o sigui avi, La tinença d'aquests animals requereix la prèvia obtenció d'una llicència....

Llei Espanyola sobre animals potencialment perillosos administrativa, que serà atorgada per l'Ajuntament, un cop verificat el compliment d'almenys, els següents requisits:

• Ser major d'edat i no estar incapacitat per proporciona els
cures necessàries a l'animal.

• No haver estat condemnat per delictes d'homicidi, lesions, tortures,
contra la llibertat o contra la integritat moral, la llibertat sexual i la salut pública, d'associació amb banda armada o de narcotràfic, així
com absència de sancions per infraccions en matèria de tinença d' animals potencialment perillosos.

• Certificat d'aptitud psicològica.

• Acreditació d'haver formalitzat una assegurança de responsabilitat civil per danys a tercers que puguin ser causats pels seus animals, per la quantia mínima que es determini.

Segur que aquest individu no passa aquesta llei i és més. On té la seva residència.

L'Ajuntament fa respectar la normativa? Es vigila prou??!!"
Redacció TT - 05/12/2012 - 20:34h
Jordi Ferré
13/12/2012
18:53
Union de vecinos de la Part Alta.Salut!!
Comentari eliminat
13/12/2012
18:29
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
Union de vecinos de la Part Alta
13/12/2012
15:22
Laura Rios.P.En respuesta a todas estas preguntas,le informo de modo feaciente.Primera pregunta..sus representantes estan sumisos en su EGO pesonal.Segunda NO representan a ningun vecino(se puede comprobar en afiliados).Tercera politicamente los dos mayoritarios.Tercero Sobre el FERRE se resume en su CURRICULUM VITAE(desde el Serrallo a La Part Alta)Cuarto en plan destructivo el mismo se autodefine.Quinto se tiene que aplicar la ley ,ningun animal tiene que estar indocunentado,en este tema estoy totalmente de acuerdo con Jordi Ferre.Salut Laura R.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.