Foto-denúncia: 'Terrassitis'
  
Foto-1
Foto-2
Foto-3
Un lector de TT ens ha fet arribar aquesta foto(foto-1) acompanyada del següent text:

“Al c/Manuel de Falla ara les terrasses es poden instal•lar en zona blava. Si amb això els vehicles que surten del pàrquing no tenen cap mena de visibilitat doncs no passa res de res. La normativa diu que l'alçada màxima permesa serà la mateixa que la d'un turisme per tal de facilitar la visió. Aquí aquesta norma no es compleix per enlloc. A la foto agafada a la porta del pàrquing és veu clarament. A més quan es fa fosc, tota la terrassa passa gaire bé inadvertida pels vehicles que circulen per aquest carrer. Veurem a partir d'ara com totes les zones blaves de la ciutat que estan davant d'un bar, són ocupades per entarimats de dubtós mal gust? I aquestes terrasses també han de ficar tiquet de zona blava?”

Es dóna la circumstància que una terrassa similar també s’ha instal•lat en un establiment del carrer Apodaca (foto-2 i 3).

Fins fa poc, la normativa nomes permetia la instal•lació d’aquest tipus de terrasses en els barris de Bonavista i Sant Pere i Sant Pau.

Segons la nova normativa, ara es poden instal•lar a tota la ciutat sempre i quan es compleixin uns determinats requisits:

• L’ocupació a la calçada només estarà permesa quan exis¬teixi aparcament en bateria o en cordó indistintament. Les places afectades seran anul•lades mentre estigui autoritza¬da l’ocupació.
• Es concediran quan l’amplada de la vorera sigui inferior a 2’80 m, sense excloure la possibilitat d’autoritzar-la en amplades superiors quan es donin les circumstàncies que ho facin aconsellable.
• Requerirà instal•lació d’una tarima elevada al mateix nivell de la vorera.
• La tarima ha d’estar perfectament delimitada per elements resistents fàcilment identificables i reflectants col•locats en la seva part exterior…
Redacció TT - 31/10/2012 - 11:43h
sí, canvi de nom
03/11/2012
20:51
Això, smarts bunyols.
Jordi Ferré
03/11/2012
20:29
Tots els locals d'oci, restaurants i mes, l'Ajuntament té controlats les sortides de fums, les portes de emergències, el fòrum i sobretot la seguretat dels veïns que viuen sobre d'aquests locals?.L´Ajuntament te la obligació d'avisar per escrit a la comunitat de propietaris, si estaven d'acord o no en que muntin aquests locals sota dels seus habitatges i les terrasses?. Per ser Quants diners han guanyat als bars de la Part Alta en las festes de Sant Magí i la Tecla?Perquè el malestar dels veïns qui ens lo paga?.Salut
AXRovira
02/11/2012
07:31
La Sra. regidoa i els seus tècnics segueixen fent amics per tot arreu.
És constant i sospitosa la seva manera d'afavorir alguns, perjudicant altres.
Quan seran capaços de llegir les normes que ells mateixos confeccionen, i fer-les complir?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.