Foto-denúncia: 'Facilitats per als vianants'
  
Un lector habitual de TT ens ha fet arribar aquesta foto, pressa recentment al carrer Vendrell de Torreforta, acompanyada del següent text:

“Los “ingenieros” de Tarragona menudos chapuzas. Por dónde pasó con el cochecito del niño? O por dónde pasa un inválido con una silla de ruedas?”
Redacció TT - 29/10/2012 - 19:43h
Jordi Ferré
30/10/2012
18:55
Aquí no culpem als polítics, deixem-los tranquils venent fum com de costum.Aquí alguns tècnics enquistats i estancats en professionalitzarse són els responsables dels nyaps realitzats en aquesta ciutat, aquests senyors els haurien d'obligar a fer cursets.La prova esta la col · locació de les bosses d'escombraries en algunes cantonades de la Part Alta, donant una mala imatge al Patrimoni de la Humanitat i en llocs no adients i perillosos fent alguns forats damunt de las tubària de gas ciutat.Salut
JBL >>> Paco....
30/10/2012
17:38
M'hi jugaria 1€ a que la llumanera que va decidir l'ubicació del fanal o del pal de l'electricitat (depen de qui fos el segon en plantar-se) no va ser cap polític. Entre d'altres coses, perquè no fan feina de camp, no contacten amb la gent del poble, i per si fos poc, no hi entenen.
El veritable responsable de marcar el lloc exacte on instal·lar-se (en vista de la coincidència en l'espai disponible a la vorera) correpon a un tècnic.
(Ara, que, a qualsevol cosa en diuen un tècnic, això si.)
Quantes vegades he vist que un senyal de trànsit tapava la visibilitat d'una altra instal·lada pocs centímetres més enllà, o els mateixos pals de l'electricitat que tapen la visió d'un semàfor.
Paco Joneslos
30/10/2012
13:35
Xavi

Els polítics estan massa a sobre dels funcionaris i no els hi deixen treballar, no hi ha la suficient distància com passa a la Gene o a d'altres administacions.

Els polítics i allegados ho enreden tot

Realment cal tecnificar més l'administració
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.