Foto-denúncia: Les bases de les papereres de la Part Alta fetes 'pols'
  
El lector de TT, Xavi Moya, ens ha fet arribar aquestes fotografies acompanyades de la següent denuncia:

“Les noves 'papereres' de la Part Alta, eufemisme que ha reemplaçat els contenidors que una normativa de Patrimoni prohibeix als barris històrics, han suposat una despesa de 60.000€, una dificultat afegida per als residents del barri, un retrocés en el volum de reaprofitament selectiu dels residus... i una setmana després de la seva instal•lació, van evidenciar ser també una (una altra) mostra de malbaratament de fons
públics: totes, absolutament TOTES les bases de les papereres, s'han fet malbé als pocs dies d'instal•lar-se.

TOTES les tapes de les bases, que haurien de protegir de porqueria i evitar incidents quan la paperera no està instal•lada (20h al dia) han quedat inutilitzades a causa del mal disseny i/o material emprat. Totes, sense una sola excepció, s'han rovellat i deformat, han quedat blocades i o bé estan obertes permanentment, amb el risc important de provocar ensopegades, o bé la tapa va ser arrencada pels operaris per poder col•locar la paperera.

Això està en coneixement de l'Ajuntament des del primer moment, i ningú ha fet res per a resoldre-ho, malgrat es suposa que aquests aparells deuen estar en garantia i un defecte d'aquesta naturalesa hauria de ser assumit immediatament per l'empresa que va proveir aquests 'trastes'.
Per què?”
Redacció TT - 28/08/2012 - 10:23h
Xavi TGN
18/10/2012
17:46
El 29.08.12 em responien de Medi Ambient, després d'alguns mails amunt i avall, que les papereres estaven en garantia i en algunes setmanes estaria resolt el tema. A dia 18.10.12 SEGUEIXEN IGUAL (bé, pitjor, és clar).
AXRovira
02/09/2012
00:02
Tècnica clàssica d'aquest Ajuntament. Acusar de tot el que passa als veïns, i així espolsar-se les seves responsabilitats, quan son ells els únics culpables d'aquest enrenou. Quina colla de miserables.
Xavi Moya
01/09/2012
08:55
A qui interessi: m'informen des de Medi Ambient, agafeu-vos, que HI HA DIVERSES DENÚNCIES QUE UN VEÍ, A LES NITS, ES DEDICA A PICAR AMB UN MARTELL A LES TAPES DE LA BASE DE LES PAPERERES!!!! Els qui hi piquen són els operaris, desesperats davant l'òxid que bloca les tapes: si ells mateixos ho expliquen! Ho he vist i m'ho han dit dos cops quan els he preguntat en ensopegar-los a l'hora de posar les refotudes papereres de Playmobil aquestes!!!! Doncs bé: que estan esperant a arreglar-ho tot un cop hagin aconseguit enganxar el veí 'malandrín' que fa malbé les tapetes... Em punxen i no em treuen sang...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.